Fox TIDAK SUKA PAKAI BAJU Untuk Tarik Perhatian




fox1 Fox TIDAK SUKA PAKAI BAJU Untuk Tarik Perhatian Fox juga mengakui dia adalah peminat penyanyi Rihanna tetapi mustahil dia dapat berpakaian seperti Rihanna

AKTRES Hollywood Megan Fox tidak suka memakai baju yang akan menarik perhatian orang ramai.

Setiap kali dia keluar dia akan pastikan baju yang digayakannya adalah biasa-biasa saja supaya orang tidak mengenalinya.

“Jika saya memakai sesuatu yang menarik, kita akan dikenali serta merta. Saya sukakan baju trench kot jenis Dolce and Gabbana warna putih yang sesuai untuk musim salji.

“Tapi setiap kali saya mengenakan pakaian itu, orang akan mengenali saya. Saya cuba berselindunng tapi tidak berjaya,” katanya kepada laman contactmusic.com.

Fox juga mengakui dia adalah peminat penyanyi Rihanna tetapi mustahil dia dapat berpakaian seperti Rihanna.

“Alangkah eloknya kalau saya dapat berpakaian seperti Rihanna dan pergi makan di Burger King, memakai kasuts setinggi 6 inci dengan baju mini. Sungguh mengagumkan tapi saya tidka ada motivasi,” jelas Fox.

-mstaronline

This entry was posted in Karenah Selebriti and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Fox TIDAK SUKA PAKAI BAJU Untuk Tarik Perhatian

  1. kenwooi says:

    it's sometimes hard to be celebrity =P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge