Teknik Menjadikan Zakar Tegap dan Padat!




Assalamualaikum dan salam sejahtera

Tahukan ANDA , Dalam keadaan ghairah dan teruja, lelaki yang menghayati rangsangan syahwat akan mencapai ereksi kekal untuk disalurkan ke dalam faraj pasangan perempuan.

SAUDARA Ketika ereksi berlaku, darah masuk ke dalam liang otot zakar dengan banyak dan memenuhi ruang dalaman. Ini membuatkan darah terperangkap dalam otot dan secara langsung membuatkan ereksi padat untuk disalurkan ke dalam faraj.

Jika dia tidak berhajat melakukan penetrasi, ereksi masih dapat dikekalkan dengan dia atau pasangannya mengurut zakar sehingga dia mencapai ejakulasi.

Dalam keadaan teruja tapi dalam masa sama dia mengubah posisi dia mengemut atau mencengkam otot lubang najis untuk menahan ejakulasi, sekelip masa ereksinya akan kendur.

Ia berlaku kerana perbuatannya tadi membuatkan darah dalam otot zakar keluar dari ruang otot. Keadaan ini dikenali sebagai ‘Pelvic Steal Reflex’.

Saya cadangkan amalkan gaya hidup sihat, lakukan senaman berkala dan tidak merokok jika selama ini anda merokok.

Lakukan senaman kemut atau ‘senaman Kegel’

ANDA boleh ketahui lebih banyak tip dalam Panduan Pancutkan Suami dengan mendapatkannya di http://www.pancutkansuami.com/